Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vs. Alkohol? Ezt így szabad?
Kiváltottam múlt héten a tabim, várom hogy megjöjjön a bajom. Egy bnőm azt ajánlotta, hogy délután vegyem be majd mindig, mert akkor elvileg semmit nem tud zavarni (suli, ebéd, ilyenek)
Úgy gondoltam hogy 6-7 körül ideális lenne akkor. De viszont ha néha el akarok menni bulizni, akkor a gyógyszer beszedése után mennyit kell várni? Persze nem akarok atomrészeg lenni, csak éppen egy-egy pohár a hangulat kedvéért. Ez az időpont (max 8 órakor...) ideális arra, hogyha éjjel ki akarok menni buliba? Akkor már felszívódik a tabletta, nem? Nem találtam ilyet a betegtájékoztatóba!
Lindynette 75-ről van szó.
18/L
Hülye vagy ???? Ha egyszerre szeded a teblettát akkor tuti,hogy nem lesz gyerek, nem leszel beteg 2 évig,megerősödik az immunrendszered, élesebb lesz a látásod,és jobb lesz a memóriád. Hajrá nekem bevált:)
Próbáld ki:)
Remélem segítettem
Miért lennék hülye...??
Azt szeretném csak tudni, hogy felszívódik-e vagy sem. :) A tájékoztatóba nem találtam ilyet. Sztem nem kérdeztem ostobaságot...
De felhúztuk magunkat, kérem szépen... ;)
Nyugodtan igyál, csak ne hányd ki. Akkor elvileg nem lehet gáz. De mondtad is, hogy nem szrrá akarod magad inni, úgyhogy csapjál bele, fiatal vagy! :D
Na jó, még se tudsz olvasni:D
Bízom a tablettában. Nem akarnék szeretkezni, ha félnék. Csak feltettem egy kérdést, amire nem találtam választ sem a tájékoztatóban, sem a neten. Nem tudom miért térsz vissza mindig a kérdésemhez, mert eddig semmi okosat nem mondtál, hiába írtál már több választ is. (gondolom ugyan az a tahó válaszoló vagy)
Ennyi IQ-val bárcsak semmilyen nőd ne lenne. Ha meg nem értesz hozzá, mit keresel itt? Talán te is szeretnél szedni pár bogyót? :D Többet nem írok vissza neked, mert nem érsz ennyit. :D köszi hogy bemutatkoztál. Várok más értelmes válaszolókat, kár hogy ezzel elcseszted a kérdésem. :))
Ne haragudj, de miért is lenne kurv@? Mert 18 éves, nemi életet él és nem olyan ostoba, hogy esélyt adjon arra, h ennyi idősen teherbe essen?
Ez aztán a kurv@ság, főleg, hogy még 18 (!!!) évesen bulikba jár, hát könyörgöm, 30 évesen járjon diszkóba???
És akik 16 évesen váltanak ki tabit, azok mi? Ismerek egy ilyet, na, rá lehet az mondani, h kurv@, de a kérdezőre nem!
Elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, arra én is várom a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!