Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire fáj nektek ha menstruáltok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 11:17
1/22 anonim válasza:
néha a halálomon vagyok és még gyógyszert sem tudok bevenni, mert azonnal kijön belőlem... és ilyenkor órákig csak szenvedek és annyira szarul vagyok h csak fekszem és már sírni sincs erőm... van amikor meg éppcsakhogy fáj.
2/22 anonim válasza:
Hát én nem tudom, mert fiú vagyok, de a barátnőmnek akkor mindig görcsöl a hasa és folyton azt mondogatja, hogy nem érzek együtt vele mert nem érzetem még ilyet.
3/22 anonim válasza:
Úgy tartják, hogy akkor fáj valakinek nagyon a menzesz, ha nagyon rágörcsöl az érkezésére......én amióta "lese szarom" h meg fog jönni, egyáltalán nem fáj.....
4/22 anonim válasza:
Eléggé.. Olyan érzés, mintha belülről szakadnál szét, mintha kiakarna belőled válni a petefészked. Néha annyira görcsöl, hogy mozdulni sem tudok a fájdalomtól, megmerevedek.. Pedig szedek fogamzásgátlót, ami csillapítja elég rendesen a menstruációs görcsöket.. Mi lesz, ha majd abbahagyom? :((
5/22 anonim válasza:
Nekem az első napon szokott egy kicsit görcsölni, de kibírható. Ha van rá lehetőségem beveszek görcsoldót, de ha nincs, akkoris elmúlik szerencsére elég hamar. Amúgy kibírnám nélküle. De én a szerencsések közé tartozom, mert az unokatestvéreim azokon a napokon fel sem bírnak kelni annyira fáj nekik :D
6/22 anonim válasza:
A végén az nem ":D" ilyen jel, hanem ilyen akart lenni :S
7/22 anonim válasza:
Én az elsőhöz csatlakozom. Kegyetlen rossz, és nekem gyógyszer se szokott segíteni :S
8/22 anonim válasza:
Hát...én nem szoktam "rágörcsölni" Mégis sokszor nagyon szokott fájni, de csak az első nap.
Volt, hogy már majdnem a mentőt kellett kihívni, annyira fájt...
Iszonyat éles, feszítő fájdalom...ráadásul ilyen hullámokban...néha úgy érzem, mintha egy kést forgatnának az alhasamban...
Plusz van hogy ilyenkor hányingerem van, hányok, megy a hasam, tudniilik ilyenkor gázok keletkeznek ezért is vagyunk ilynkor felpuffadva...:S
Pont tegnapelőtt jött meg...éjszaka közepén a fájdalomra ébredtem fel...szóval elég sz@r érzés:D
Jah meg ilyenkor egy csomót kajálok:$ rám jön a falás:D
Meg kirügyezek...:S egy-két pattanás is előjön miatta:S
Szóval...örüljön az, aki nem nő:D
9/22 anonim válasza:
Nekem is van, hogy majd belepusztulok, kukacmozdulatokat végzek az ágyban, szenvedek órákig, még aludni sem tudok a fájdalomtól, csak hánykolódok, gyenge vagyok, szédülök, hányingerem van, nem tudok enni... olyankor az Alogflex M se ér semmit, erősebb fájdalomcsillapító néha enyhít a fájdalmakon. Viszont van amikor épphogy csak kellemetlen a fájdalom, de még elviselhető.
10/22 anonim válasza:
Előttem lévő nagyon pontosan leírta :) (most olvastam el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!