Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyndinette fogamzásgátló tabletta mennyi idő után hat?
Figyelt kérdés
A betegtájékoztató azt írja, hogy ha a havi vérzés első napján kezdem el szedni (így kezdtem el), akkor már az első bogyó bevétele után hat, ha pedig máshogy kezdem el szedni, 1 hét a hatóideje. A 10. napomnál tartottam, mikor együtt voltunk barátommal, és a biztonság kedvéért még használtunk óvszert, de utólag észrevettük, hogy ki volt szakadva. Először nem aggódtam, mert a betegtájékoztató szerint ugye már 2-szer is védve vagyok, de mikor a neten utánaolvastam, sokan írták hogy csak az első hónap után hat a gyógyszer..
Valakinek van esetleg valami tapasztalata? Hátha valaki volt ilyen helyzetben, vagy szedi a gyógyszert és kicsit tapasztaltabb mint egy teljesen kezdő. Köszi előre is :)
2021. ápr. 15. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!