Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vennétek 72 órás tabit ha ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennétek 72 órás tabit ha ez történt?

Figyelt kérdés

lefeküdtünk, gumival védekeztünk, elélveztem de nem húztam még ki barátnőmből, lelankadt az "érdeklődés" és hát kijött a gumiból... végülis kihúztam a gumit barátnőmből nem teljesen volt "beleragadva" csak kb félig.

az idegel hogy nem tudom ha cuccosan érintkezett a farkam akár a nagyajakkal vagy valami ilyesmi abban az esetben terhességről lehet-e szó?

terhességi teszt nem ér sokmindent 3 nap után ha jól tudom...

2010. aug. 21. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
hát...vegyen be 72 órás tabit, ha úgy látjátok jónak, de az kemény lesz..mondjuk jobb mint egy abortusz.
2010. aug. 21. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vennék
2010. aug. 21. 15:55
 3/10 A kérdező kommentje:

terhességi tesztet fölösleges ugye?

illetve a 72 óráshoz el kell menni háziorvoshoz hogy kiírja?

mellékhatások, szövődmények?

2010. aug. 21. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
24×3= 72 óra vagyis ha 3 napja történt akkor már eléggé felesleges, azért 72 órás, hogy annyi időn belül be kell venni.
2010. aug. 21. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
szerintem apa leszel,ha csak nem kerül abortuszra a sor..
2010. aug. 21. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Elmennék orvoshoz és megkérdezném,hogy ő mit gondol,ilyen esetben kelle- 72 órás.Ha 3 napja történt a dolog,akkor tényleg lecsúsztatok róla,remélem ez elírás csak.

Orvoshoz mindenképp menni kell,mert vény köteles.

Terhességi tesztet két hét után érdemes csinálni,az együttléttől számítva.3 nap után még semmit nem mutat a teszt,mert még a megtermékenyítés sem biztos,hogy bekövetkezett,nemhogy a beágyazódás,az kb. 12-14 nap.

2010. aug. 21. 16:29
 7/10 A kérdező kommentje:

tegnap történt

csak barátnőm mondta hogy 3 nap után kimutatja a teszt. de beágyazódás után 3 nap... ami után már b@szhatjuk az esemény utánit.

orvosnál nőgyógyászhoz menjen, házi orvosához vagy a helyi ügyeletre? már ma vagy holnap jó lenne túllenni ezen az egészen... nem nagyon tudom hogy van e ilyenkor rendelés meg ilyenek... nem nagyon járok orvoshoz sehova.

2010. aug. 21. 16:36
 8/10 anonim válasza:
100%
Egy a lényeg pénzt vigyen magával, mert kb 5000Ft lesz a tabi :(
2010. aug. 21. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
A legjobb a nőgyógyász lenne,de ha most nem találtok,akkor mindegy,jó a házi orvos és az ügyelet is.
2010. aug. 21. 17:13
 10/10 A kérdező kommentje:

ügyeletre mentünk, kiirattuk a tabit, még tegnap este beszedte a barátnőm.

rigesoft 5260.-

2010. aug. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!