Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a spirálos fogamzásgátlásról?
3 éve szedek már fogamzásgátlót, teljes mértékben bevált, de kezdenek egyre jobban elójönni a negatív hatásai és szeretném elhagyni. Spirál hangzik számomra a legjobbnak, de mindenhonnan azt hallom hogy ezt a típusú fogamzásgátlót már szűlt nőknek ajánlják én viszont 20 éves vagyok. Mennyire lehetséges ebben a korban a spiral használata? Ajánlaná nőgyógyász, vagy nekem kell kérnem?
Homrontartalmu vagy hormonmemtes a jobb?
A jelenlegi gyógyszerem is a hormonok miatt akarom elhagyni. Szóval én a hormonmemtes felé hajlok. Aki tud barmi hasznosat a spirllal kapcsolatban, vagy csak lenne pár biztató szava vagy tanácsa, örömmel fogadom.
Én még nem szültem, 29 vagyok és friss párkapcsolatom van.
A pasi azt szeretné, hogy spirállal védekezzek, ha már a fogamzásgátlót nem szeretném szedni...
Most elbizonytalanodtam kicsit ezzel a spirállal.
5: a te döntésed legyen, ne a pasié
Nekem életem legjobb döntése volt, tabletta ano szétcseszte szervezemet 1,5 évig szedtem és 3 évig tartott utána hogy rendben legyen szervezetem.
Most hormonmentes spirálom van, csak arra kell figyelni vérzés után megvan e a jelzőszál amúgy semmire. Évente rákszűrés, akkor megnézik rendben van e.
#5: nehogy megtedd! Ez még a tablettánál is rosszabb. Nagyon drasztikus. Aztán, ha elég ideig bent van, benövi az izom és csak műtétileg lehet eltávolítani.
A pasid ne követelőzzön, hanem húzzon gumit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!