Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 év után produkálna ilyet a fogamzásgátló?
Múlt hónapban székeltem, féltem nem hat a gyógyszer és bevettem pót szemet. Ezt abban a hónapban kétszer is megcsináltam
Elég parázós vagyok
Megjött ahogy kell, viszont az első tabletta bevétele utáni nap pár órára véreztem, majd elmúlt
Már tavaly ősszel is tapasztaltam rosszulléteket, de mivel sportolok, azt gondoltam hirtelen terheltem a szervezetem és amiatt
Mostanság szinte mindennap rosszul vagyok, émelygek, szédülök, fáj a fejem, le kell feküdjek máshogy nem bírom
Tegnap este is olyan rosszul voltam ...sokszor cukrosat kell egyek mert ha nem akkor rosszul leszek, ájulás kerülget
Szerintetek ez a fogamzásgátló?? Szerintem nagyon megzavartam a hormonjaim a pótlással, de ezek a rosszullétek ősszel is voltak itt ott...
Most kb alig van olyan nap hogy ne lennék rosszul
Szerintetek?
Allergiás is vagyok, de nem mindig veszem be a gyógyszert, szüleim szerint a változékony idő vagy az allergia miatt vagyok rosszul
“Allergiás is vagyok, de nem mindig veszem be a gyógyszert”
Ezek után normális válaszokat vársz?
Egyáltalán mikor ment a hasad? Gyógyszer bevétel után hány órával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!