Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? SOS! Emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SOS! Emiatt lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Véletlenül bevettem kettő tablettát egy nap alatt nyaralás alatt és így egy nappal kevesebb ideig szedtem, 21 helyett 20 napig mivel kettőt vettem be ugyebár az egyik nap! Kedden kellett volna abbahagynom ehelyett hétfőn hagytam mert előző héten véletlenül bevettem a most keddit!
2010. aug. 20. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
csak azt felejtetted el leirni, h azota szeretkeztel-e egy fiuval... anelkul nehezen leszel terhes!
2010. aug. 20. 08:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Volt szexuális együttlétem előtte
2010. aug. 20. 09:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes.
2010. aug. 20. 09:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam hogy aki már régóta szedi a tablettát annál valamennyire, még ha kismértékben is de kialakul egy alapvető védettség vagy mi. én kettő éve szedem a tablettát minden gond nélkül. hallottam másoktól hogy többször is kihagytak 1-2 szem tablettát de tudom hogy ez most rajtam nem segít stb, de mégis, mekkora az esélyem arra hogy teherbe estem? :(:(
2010. aug. 20. 09:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Szinte 0. De néhány nap múlva vegyél egy tesztet és akkor megnyugodhatsz.
2010. aug. 20. 09:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Huh köszi a nyugatást... Már iszonyú ideges vagyok :S
2010. aug. 20. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:

szia!

ne aggódj ettől nem lehetsz terhes:)

2010. aug. 20. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs mitől félned.
2010. aug. 20. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Valahol azt olvastam hogy aki már régóta szedi a tablettát annál valamennyire, még ha kismértékben is de kialakul egy alapvető védettség vagy mi.

na ezt sztem én irhattam...nyugi...volt h én is kettőt szedtem be véletlenül...aztán megjött mikor kellett...és mikor kellett a következő levelet elkezdenem elkezdtem...semmi bajom nemvolt...nemleszel terhes...nyugi :) én sem lettem az...

2010. aug. 20. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma megjött, úgyhogy semmi probléma :) Köszönöm szépen mindenkitől a nyugtató válaszokat, segítséget :)
2010. aug. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!