Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Pár napja megujjaztam a barátnőm. (lent)?
Na szóval pár napja megujjaztam a barátnőmet aki még szűz.Nem fájt neki, élvezte is, és minden bizonnyal a szűzhártya is átszakadt mivel 2 ujjal csináltam neki(zuhanyzásnál utána vette észre).A gond annyi hogy aznap kellett volna neki megjönnie, de még mindig nem jött meg!Pedig előtte kezet is mostam és magamhoz egyeltalán nem nyúltam, és a farkam se ért hozzá sehol!Vagy csak nagyon "átrendeztem" ott benn és ez új a testének, és ezért késik?? Nagyon aggódok, hogy talán terhes!Szeretnék értelmes válaszokat kapni!
17F
Na ezért kell támogatni a szexuális felvilágosítást, az iskolákban.
Kedves kérdező, a nők csak spermiumoktól lesznek terhesek, amit ha matyizásnál rá is kerül a kezedre, akkor is 1 perc alatt elpusztulnak azon, ésha elötte nem nyultál magadhoz, akkor tuti nem terhes, legalább is nem tőled! Ja és az ujjazásnak nem szabad hatnia a peteérési folyamatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!