Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyi esélye van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A ciklusom 9 napján voltam együtt a barátommal gumi nélkül. Egyszerűen elkapott minket a hév. Többször kivette, megtörölte, sőt kétszer szappannal meg is mosta magát, meg elment pisilni közben. Én is megmostam magam odalent, mikor túl nedves lettem. A ciklusom nagyon rendszertelen, egyáltalán nem mondható rendszeresnek, nemrég is csak azért volt vérzésem, mert hormontartalmú gyógyszert szedtem előtte két hétig. Mindezek tudatában mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Őszinte válaszokat kérek, nem fikázásokat, és nem is alap nélküli nyugtatásokat! Saját tapasztalatokat is irhattok.

Köszönöm

2010. aug. 18. 22:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
86%-os vagyok és nem a kérdezőnek írtam, hanem 66%-osnak.
2010. aug. 19. 13:47
 22/33 anonim ***** válasza:
52%
utolsó, hat igen, értem.. aki nem védekezik, az lehet terhes.. nem értem, h ez miért kérdés továbbra is.. amúgy meg nekem is van " saját " tapasztalatom. 3 baratnom lett már igy terhes.
2010. aug. 19. 13:49
 23/33 anonim ***** válasza:
52%

Tisztelt Dr. Úr!

A ciklusom 9 napján voltam együtt a barátommal gumi nélkül. Egyszerűen elkapott minket a hév. Többször kivette, megtörölte, sőt kétszer szappannal meg is mosta magát, meg elment pisilni közben. Én is megmostam magam odalent, mikor túl nedves lettem. A ciklusom nagyon rendszertelen, egyáltalán nem mondható rendszeresnek, nemrég is csak azért volt vérzésem, mert hormontartalmú gyógyszert szedtem előtte két hétig. Mindezek tudatában mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Köszönöm

Nem tudom megtippelni, de ez így jó nagy marhaság volt.

2010. aug. 19. 13:57
 24/33 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem tudom ezt a percenként kirohangálást elképzelni, nekem iszonyú kellemetlen lenne, kb. első adandó alkalommal elvenné a hévet, de ezt nem firtatom a kérdező külön kérte, hogy ezzel ne foglalkozzunk. Százalékot lehetetlen mondani, hogy teherbe esik-e, én továbbra is bízom benne, hogy nem lesz terhes, mert feltételezem, ha ennyire körülményesek voltak nem akarják a babát.
2010. aug. 19. 14:00
 25/33 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de ez neked körülményesség? h nem gumit használnak, hanem ezt a megbizhatatlan módszert?
2010. aug. 19. 14:02
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen, körülményes, bonyolult és felelőtlen is. Nem tudom megint mi bajod van.
2010. aug. 19. 14:18
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
azt hittem, h arra akarsz kilyukadni, h ez 1 jó módszer. holott nem.
2010. aug. 19. 14:28
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi a francért mondanám ilyenre, hogy jó módszer??????????? Neked üldözési mániád van, már vagy százszor leírtam neki, hogy kockázatos, szerinted ha jó módszernek tartanám ezt írtam volna? Még ha biztonságos lenne sem mondanám jónak. Ki a fene akar szex közben kirohangálni?
2010. aug. 19. 14:31
 29/33 anonim ***** válasza:
86-os: nehezen lehetnék apa, mikor nő vagyok :) Egy szóval sem mondtam hogy termékeny lennék, vagy hogy ez a módszer milyen jó lenne, csak a kérdező kérdezte a véleményem és a tapasztalataimat, és én leírtam. Attól még szerintem ugyanúgy nem terhes, hogy leálltok itt veszekedni :)
2010. aug. 20. 17:39
 30/33 anonim ***** válasza:
Egyeseknek már tényleg üldözési mániája van, szerintem egész nap a gép előtt ülnek és várnak egy kérdést a megszakításról és egyből ráugranak, és mindenkit kiosztanak akit csak tudnak, ha már a szót meghallják. Szerintem az óvodában a megszakításos védekezés volt a jelük is :)
2010. aug. 20. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!