Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezésnél mennyi az esélye hogy teherbe esik valaki?
a legolcsóbb fog.gátló havi 700 ft-ba kerül körülbelül.Még egy doboz óvszernél is olcsóbb,és hatásosabb,kevésbé macerás.
Kérdem én:Nincs kettőtöknek fejenként havi 350ft-ja fog.gátlórA?Nincs?Akkor marad a megszakítás,aztán pedig a havi tizenezer amíg megszülöd a gyereked,vagy az abortusz,ami szintén több tízezer.
Ez érdekes. 50%? A párommal 4 éve így csináljuk. Egy gyermekünk van, akit terveztünk is. Ha a megszakításos védekezi módszer 50%-ban jó, akkor hányszor kellett volna teherbe esni a páromnak minimum napi egy (de inkább több) aktussal számolva. (olyanok vagyunk, mint a nyulak)
Ésszel használva nem lesz gond. Ez 99%-ban a fiún múlik. Én ügyes vagyok, és nem hibázok. Ha a párod béna, és mégis felcsinál azért felelősséget nem vállalok. Nekem eszembe se jutna gumit húzni, vagy hormontabikat etetni a párommal, de ti csináljátok csak!
Mi az hogy "ésszel használva" nem lesz gond? Meg hogy "ez 99%-ban a fiún múlik. Én ügyes vagyok, és nem hibázok"
1. számú tény: Az előváladék akarattól függetlenül termelődik az aktus ALATT.
2. számú tény: Az előváladék tartalmazhat spermiumokat.
3. számú tény: Teherbe lehet esni akkor is, ha időben kihúzza a fiú.
Nálatok nem történt meg? Ez nem azért van, mert te olyan ügyes vagy... szerencsétek volt, ennyi az egész!
Van aki már az első ilyentől teherbe esik.
Ez nagyon sok dologtól függ, de semmiképpen nem attól hogy ki mennyire ügyes vagy béna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!