Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyi az eselye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az eselye h terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szisztok. En 17 eves leany vagyok . A baratommal mar nehanyszor lefekudtunk egymassal. Persze mindig vedekeztunk. Es nem is volt semmi baj. E honapban is megjott a menstruaciom es a 4edik napon mar nem tapasztaltam verzet igy a 4edik napon kiprobaltuk ovszer nelkul . De az egesz nem tartott alig 3 percet. Persze nem elvezett belem. Kis pihenes utan ujraprobaltuk az sem tartott tovabb mint 5 perc es akkor sem tortent elelvezes. Megis kicsit felek hisz a ket aktus kozott maradhattak spermiumok a peniszen. Ma az 5odik napon nehany cseppet vereztem ami szerintem nem baj hiszen altalaban nallam a verzes 4-5 napig tart a ciklusom pedig 28 nap.
2010. aug. 18. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
elég sok
2010. aug. 18. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Én nem hiszem mivel 4+7=11, van még utána 3 nap a peteérésig. A sperma 1 hétig is él benned. Szerintem nincs gond de máskor ne bízd már a véletlenre, nem éri meg 1 élvezés, h aztán menj a műtőbe, és meddő légy! Szedj yasminellt, én is azt szedem, azzal ilyen gondod nem lesz. És a vérzésem is csak 3 nap. NE KOZKÁZTASS MÁR!
2010. aug. 18. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Soknak semmiképp nem mondanám. Persze van, máskor ne szórakozzatok így, ha nem akarsz gyereket.
2010. aug. 18. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Az esély megvan,hogy mennyi az majd kiderül.

Amit viszont fontos tudnod.Nem a péniszEN lévő spermák a veszélyesek,hanem a péniszBEN.Két aktus volt egymás után,így vélhetően voltak a péniszében spermiumok.

A másik,ami fontos,hogy MINDEGY,hogy mennyi ideig tart az aktus.Ha valaki szar az ágyban és csak 3 percig bírja,az is lehet termékeny.Így az idő nem mérvadó,a sperma a lényeg,annak pedig nem kell másfél óra,hogy a hüvelyedbe kerüljön.Bőven elég 3 perc.

Ha ezt megúszod jól gondold át,hogy mivel akarsz védekezni,mert ez,amit csináltatok nem az.Védekezésnek nulla,és a szex élvezeti értéke is nulla.Az utána lévő idegeskedés pedig csak hab a tortán.

2010. aug. 18. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat...:) az aktus mondjuk nem azert tartott 3 percig mert nm birtuk volna egyszeruen csak nem mertem tovabb bevallani, mondhatni h az egesz csak egy proba kedveert volt..
2010. aug. 19. 08:31
 6/6 A kérdező kommentje:
ahh egy kis kieegeszites..termeszetesen nem lett belole baba..szerintem nem ojan egyszeru teherbeesni,persze vigyazni kell...ovszer nelkul kockaztatni enm eri meg hiszen az utanna valo idegeskedes szerintem mindennel rosszabb.mindenesetre egy babanak eleg sok tenyezo kell osszevagjon h megfogantasson,persze vannak elrettento peldak mindenkeppen azt megtanultam h nem kell egybol a legrosszabra gondolni..fontos szerintem szulokkel beszlgetni errol ok sokkal tobbet is tudnak meselni.legjobbakat mindenkinek.:)
2010. nov. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!