Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megpróbálhatjuk így is a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálhatjuk így is a szexet?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam spirálcseren, ez most a masodik spiralom. Az elso felhelyezeset egy masik nogyogyasz vegezte, aki azt mondta hogy egy hetet varjunk a szexel. A mostani doki viszont azt mondta hogy nem vagta le teljesen a vezetoszalat, nehogy nagyon felcsusszon, ezert egy honap mulva menjek vissza, akkor levagja teljesen, addig viszont ne legyek egyutt a parommal..

Ez eleg nehez kihivas, mar igy egy het elteltevel is, azon gondolkoztam hogy gumival megiscsak megprobalnank. Nem tudom elkepzelni hogy csak egy honap utan hatna a fogamzasgatlo eszkoz, mindenhol rovidebb idot irnak, es a vezetoszal sem hinnem hogy olyan hosszu hogy az gondot okozzon.

Mit gondoltok, van valakinek tapasztalata e kapcsan?

2021. márc. 9. 18:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

"baromira nem tamponszál, olyan mint egy hajszál" A tamponszálat nem méretazonos hasonlatként értettem, csak úgy kb irányba állítva próbáltam elhelyezni hogy mi a tosz történik. Gondoltam hogy a tampon a felhasználás helye miatt érzékletesen adja vissza a lógó szál problémáját, egyfajta pozitív képzettársításként. Természetesen a mérete az nem olyan.

"ennyi erővel rövidre vágottnál se lehetne szexelni"

A rövidre vágott az alég rövid ahhoz, hogy lehessen szexelni. A videó nyilván kicsit túloz a méretekben meg stb.

A túl hosszú az jelen esetben tényleg azt jelenti, hogy lehetséges, hogy a kukettó elkapja és megrántja. Nyilván ennek nem 100% az esélye, meg ez függhet a cerka méretétől meg a hevességtől meg stb, de az orvos nem kockáztat.

Egyébként mondom, szerintem tök értelmetlen volt így csinálnia, ez ilyen tipikus orvosi mentalitás, hogy neki tök mindegy hogy a páciens 3 hétig nem dughat, mert neki valamiért egy kicsit kényelmesebb volt így felrakni.

Amúgy nem azt kockáztatod, hogy kirántja, az már régen rossz lenne (képzeld el milyen fincsi lehet ha egy nyiott vashorgonyt a méheden keresztül kihúznak belőled). Igazából maximum csak egy kicsit megrángatná belül, de az is rohadtul fájhat.

Szerintem amúgy nem sok esélye van, hogy a farok elkapja a szálat, mert vékony is, nedves is, meg azért mégse egy olyan szilárd fal, amihez hozzá tudja fogni az ember, de ha ne adj' isten mégis megtörténne, azt valószínűleg az életben nem felejtenéd el.

2021. márc. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!