Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lyndinette 30 helyett lyndinet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lyndinette 30 helyett lyndinette 20-at írt fel a doki, lesz bármi változás?

Figyelt kérdés

Akkor vettem észre mikor már kiváltottam és kifizettem... sajnos anyagilag nem tehetem meg, hogy kidobjam és újat váltsak ki (3 havi adagot fizettem ki), tehát mindenképp ez marad most.

Lesz bármi változás? Kb. 1 éve szedtem a 30-asat.

2021. febr. 23. 11:38
 1/1 anonim válasza:
Hasonlítsd össze a két tablettát (betegtájékoztatót a neten is találsz, ha a másikhoz nincs meg). Szerintem ha a hatóanyag + a betegtájékoztató megegyezik, akkor nem lesz semmi baj, de az orvost (vagy gyógyszertárat, elvileg ott is tudnak segíteni) felhívni és megkérdezni érdemesebb, ő tudni fogja a választ.
2021. febr. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!