Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja voltam együtt a barátommal... azóta már meg is jött azonban már jó ideje be vannak dagadva az ujjaimm + a testem is olyan mintha nagyon be lenne vizesedve.... Már vagy 5 terhességi tesztet csináltam de mind negatív. Lehetek megis terhes? Téves eredményt mutathattak a tesztek???2021. febr. 22. 19:06
1/10 anonim válasza:
Hogyha rendesen megjött, és nem csak pecsétes vérzésed volt, illetve a teszt is (5 már főleg!) negatív, akkor valószínűleg nem. Szerintem nagyon ráparázol, és már azért érzed ezeket a tüneteket. Valószínűleg nincs baj, de egy nőgyógyászt felkereshetsz, nem fog ártani!:)
2/10 A kérdező kommentje:
Rendesen megjott nem csak pecsetelo vérzés volt!!!
2021. febr. 22. 19:41
3/10 anonim válasza:
Akkor csak buta vagy. Már bocs, de ha megjön a havid, miért lennél terhes? Egy teszt is elég reggeli vizeletből, nem kell 5(?). Nagyon túl toltad...
4/10 anonim válasza:
Izé... előfordulhat hogy akár - igaz jóval kisebb a mennyisége - hogy kismértékű vérzés még jelentkezik fogantatás után "mintha havi lenne" akár 2-3 cikluson át is. Viszont 5 teszt az 5 teszt!
Teljesen másért tart vissza a szervezted vizet, nem azért mert terhes vagy. Ez a tünet amúgy sem az első trimeszter elejére jellemző, hanem a második elejétől-közepétől kezdve jelenik meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem sok esély van ra!! Csak annyi olyat hallani hogy nem mutatta ki a teszt stb... na meg az is h pont most kezdtek el bedagadni az ujjaiimmikor eddig soha.... lehet csak túl reagaltam?!?!?
2021. febr. 22. 21:19
6/10 anonim válasza:
Igen!! A tudatalattid miatt is előjöhetett ez, már annyira ráparázol, hogy el is hiszed. Rendes menstruáció nem jöhet, ha terhes vagy, akkor csak nagyon pici cseppekben jött volna vér, észreveszed. 2 teszt után a harmadik már igazat mutat... Nem kell ide 5. Ha nagyon rosszul érzed magad, nőgyógyász. De nem lesz semmi. Ez most olyan, mint amikor megkérdezik, hogy szűzen lehetnek-e terhesek...
7/10 A kérdező kommentje:
És ha méhen kívüli????
2021. febr. 22. 21:29
8/10 anonim válasza:
Nagyon kicsi rá az esély... De megértem, hogy aggódsz. Én is szoktam, már akkor, ha késik. Menj el nőgyógyászhoz, nagyon mást nem tudunk tanácsolni. Akkor biztosan megnyugszol.
9/10 anonim válasza:
Ilyen tudatlanul felmerül bennem, hogy az ilyenek miért szexelnek... Nem bántásból dr nagyon fiatal lehetsz, ha ezek így megfordulnak a fejedben (mellette el is hiszed).
10/10 anonim válasza:
A teszt a vizeletben lévő terhességi hormont (hcg) mutatja ki, függetlenül attól, hogy hol van a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!