Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda szoktatok figyelni az ovuláció utáni napokra?
Figyelt kérdés
Ovulálás után vagyok 2 nappal és holnap jön a barátom. Viszont a menstruációs naptáram azt írja hogy magas a terhességi esélyem. Nyilván gumival szeretkezünk csak anélkül sosem, de láttam olyanokat itt akik azt írták így könnyebben szakad a gumi. Ez igaz, mit gondoltok erről? Odafigyeltek erre?2021. febr. 12. 03:01
1/4 anonim válasza:
Nem függ össze az ovulációval a gumi szakadása. Amitől jobban kiszakadhat az ,ha nem vagy eléggé nedves illetve túl durván csináljátok.
2/4 anonim válasza:
Eszed legyen már egy kevés, ha már szexelsz. A hülyeség az terjed. Közé nincs hozzá, ha szakad a gumi. Ez most olyan, hogy azért borul fel egy teherhanó, mert összetörtél otthon egy poharat. 🤦🏼♀️
3/4 anonim válasza:
Az ovuláció előtti napokra kell figyelni! A pete 1 nap után elpusztul, ha nem termékenyül meg, szóval a peteérés után 2 nappal már szabad a pálya. Viszont a spermiumok egy része 2-3 nappal a közösülés után még termékenyítőképes, állítólag találtak már jól mozgó 5 napos spermiumot is, de ez extrém. Szóval a várható ovuláció előtt 3-4 nappal a legnagyobb a teherbeesés valószínűége.
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam, helyesen: a várható ovuláció előtt 3-4 naptól az ovulálást követő napig a legnagyobb a teherbeesés valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!