Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De ki, és miért csinál ilyet?
F A S Z F E J E K
Velem is megcsinálta egy exem: nem csak terhes lettem, de el is kaptam valamit.
Az volt az “indoka” hogy kiváncsi volt arra, hogy termékeny-e, ezért több csajjal is megcsinálta.
Ez itthon magasról le van tojva, sajnos.
#5-ös : Mondjuk neked is lehetett volna eszed, hogy cigánnyal nem fekszünk össze, csak azért mert "úúúú, férfias".
Egyébként tudtommal Kaliforniában sok a kanos nagy mérettel rendelkező negro. Lehet, hogy ők csinálják??
Egyik ismerősöm a feleségével (!) játszotta ezt el párszor, mert ő akart gyereket (azonnal), a csaj meg még nem...
Amúgy is egy sudribunkó, de ez, ez szerintem nagyon durva.
Átvert a csávó, mert a szüzességemet akarta :)
Fél évig jártunk mire lefeküdtem vele.
Hófehér, magyar.
De jól nyomod az áldozathibáztatást, hiszen biztos nincsenek magyar bunkó fuckboyok.
5.voltam
8.-nak.
Áldozathibáztatás? Miért ne!?
A nők ÖNKÉNT, és örömmel fekszenek össze idiótákkal, bunkókkal, színesekkel,...
9
Gondolom, ha egyszer téged verne át egy nő azzal, hogy azt állítja, hogy szedi a fogamzásgátlót, aztán szándékosan teherbe esik, te meg vagy felnevelsz vele egy gyereket, akit nem akartál, hogy 18+ évig fizeted havonta a gyerektartást, fel sem merülne benned a gondolat, hogy ez tisztességtelen, gerinctelen húzás volt a nő részéről.
Mindvégig kizárólag magadat okolnád, hogy hogy feküdhettél össze ÖNKÉNT, örömmel egy "idiótával", és beismernéd, hogy 100 %-ban tiéd a felelősség a történtek miatt.
Helyesen vontam le ezt a következtetést a hozzászólásodból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!