Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett ha az utolsó 2 tabletta bevételekor már megjött?
Figyelt kérdés
kevés lenne a meliane nekem, hozzászokott a szervezetem? Mindíg nagyon minimális a vérzésem de most még hamarabb is jött.Barnás vérdabkák, de mondjuk gyakran ilyen.A dokim mindíg azt mondta, hogy nekem ilyen és kész,csak félek, hogy ez így nem lesz jóés akkor most mikor vegyem be a következőt?Most azt várom hogy mi lesz lesz e normi vérzésem, ugyanis az utolsót hétfőn vettem be.Vagy már ne is reménykedjek?2008. dec. 3. 06:16
1/3 anonim válasza:
szerintem gyenge neked ez a gyógyszer. félö hogy ez miatt peteérésed is lehet akár. szerintem keress fel egy másik dokit.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy másik gyógyszerrel kéne próbálkoznod, mert ezzel vagy telítődött a szervezeted, vagy eleve nem jó. Szerintem ez sem normális, hogy nem rendes a menzeszed. Mindenképpen egy másik gyógyszert javasolnék. (Vagy egy másik orvost).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Felkeresek, egy másik dokit!
A mensim már megjött, azóta rendesen is, csütörtökön ahogy eredetileg kellett volna, aminek örülök!
2008. dec. 5. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!