Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a tablettaszünet első napján jön meg a megvonásos vérzés?
Tegnap, azaz vasárnap este vettem be az utolsó tablettát a fogamzásgátlómból. Először pár hónapban a 2. napon kezdődött a megvonásos vérzés majd beállt, hogy szerdán a 3. tabletta mentes napon szokott megjönni, most viszont már ma az 1. napon van egy kis barnás vérzés. Megjöhet az első napon is és ez normális, vagy valami gond lehet?
Kb egy éve szedek fogamzásgátlót (noriel).
Akkor kezdek megnyugodni. Köszönöm a válaszokat!
Még annyi kérdés, hogy nem ugyanazon a napon kellene megjönnie mindig? Mert én már azt hittem, hogy beállt a 3. napra. Vagy a 7 napos szüneten belül nem baj ha változik a nap, csak a 7 napon belül kezdődjön?
Igazából nagyon nem, pedig magán dokinál voltam. Elmondta hogy kell szedni, mire figyeljek, mennyi idő után hat, mikor kell kiegészítő védekezés meg ilyenek, meg mondta, hogy olvassam el párszor a betegtájékoztatót is, az is megtörtént és kérdeztem is párat, ami akkor eszembe jutott.
Az a baj, hogy amég nem merül fel ilyen dolog, ami változott mondjuk az előző hónapokhoz képest akkor nem merült még fel ilyen "specifikusabb" kérdés. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!