Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól véd a fogamzásgátló? Így lehetek e terhes?
Most kezdtem el újra szedni a fogamzásgátlót.Korabban olyan 1,5 évvel ezelőtt hagytam abba. A menstruációm első napján kezdtem el szedni,igaz előtte két napig ilyen barnás pecsételés volt de azt gondoltam hogy az még nem számít menstruációnak,főleg hogy előző hónapban is így volt.
A tájékoztató szerint már az első napon védett vagyok, a nődoki azt mondta várják egy hónapot, első menstruáció után véd.
10. napon belém élvezett a barátom, menstruációs naptár szerint pont amikor közepesen termékeny vagyok. Bár hol 28 hol 30-33 napra jött meg szóval nem igazán volt sose pontos a ciklusom. 30+ vagyok és stabil kapcsolatban de egyenlő még nem szeretnénk gyereket. Ja és Slinda nevű gyógyszert szedem.
Ha szedsz fogamzásgátlót, nem vagy termékeny.. Nincs ovulációja annak aki tablettát szed.
Ha rendesen szedted a gyógyszert, nem volt hasmenésed, nem hanytal akkor szerintem nem lesz gond. De egy tesztet csinálhatsz a biztonságkedvéért. Azt az egy hónapot megvárhattad volna amit a nőgyógyász is javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!