Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a pecsételő vérzés, ha folyamatosan szedem a fogamzásgátlóm?
Egészségügyi okok miatt decembertől (novemberben véreztem utoljára) a placebó/"pihenő" hét nélkül szedem a fogamzásgátlómat (missee), tehát folyamatosan.
Egészen a mai napig nem véreztem. Reggel a folyásommal kevert barnás vért találtam, majd mostanra átváltott pirosra. Nem vérzek rendesen, csak a folyásommal keveredik pár csepp.
Enyhe görcsöt érzek, de nem vészes. Fel sem vagyok puffadva, és a melleim sem fájnak.
A gyógyszert minden nap este 9-10 között veszem be, nagyon ügyelek rá.
Jól van akkor, mégis milyen tanácsot vársz így, ha még a dokit sem akarod felhívni? Így nem tudok érdemben válaszolni.
Megválaszoltam, hogy azért van pecsételő vérzés, mert nincs szünet. Ez tény. Akkor ezt vagy benyeled és lesz, ami lesz, vagy felkeresed az orvost.
"sem akarod" - feltételezés
"benyeled" - ebben semmi illem sincs
Sehol nem láttam kérdést arra vonatkozóan, miért nem keresem az orvosom.
De legalább mostmár tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!