Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy két héttel az esemény utáni tabletta beszedése után is hányingerem van?
Figyelt kérdés
A tabletta beszedése után egy héttel kezdtem tapasztalni a hányingert,ami azóta is tart, lassan másfél hete. Megjött a mensturációm és teszteltem is, negatív lett. Mégis néha enyhe hányingerem van és mintha annyira felborított volna mindent ,hogy az illatom is más lett. Lehetnek hosszú távon ilyen mellékhatásai? Tapasztalt valaki hasonlót? Kizártam a terhességet de mégsem vagyok nyugodt.2021. febr. 2. 19:24
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Ma újra teszteltem,ismét negatív lett. Ez volt a harmadik negatív tesztem(mindjárt egy hónapos kéne lennem ha az lennék,tehát szinte biztos,hogy már kimutatta volna a teszt ). Fel fogok keresni egy dokit ha nem múlik el hamarosan a hányinger.
2021. febr. 10. 14:17
12/19 anonim válasza:
1 hónapos=4 hetes.....akkorát még nem szokott kimutatni az otthoni teszt, sőt, az ultrahangon se látszik még...tényleg menj el dokihoz, mert a vérvétel viszont ilyenkor kimutatja!
13/19 A kérdező kommentje:
Rosszul számoltam.A mensi várható napján már 4 hetes terhességről beszélünk.Nekem 1,5 hete hogy lejárt a mensim,tehát most már több,mint 5 hét. Az nem igaz,hogy nem mutatja ki,hisz ilyenkor már minden jobb teszt mutatja. Gyógyszertárban is ezt mondták. De jobb lesz ha befejezem a gyk nézegetését és elmegyek dokihoz,mert csak összezavarnak a különböző hozzászólások. Köszönöm a hozzászólásokat azért.
2021. febr. 10. 18:34
14/19 anonim válasza:
Nekem a 6.héttől mutatta, előző voltam.
Mindenképp orvoshoz menj...
15/19 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2021. febr. 10. 18:53
16/19 A kérdező kommentje:
Menstruáció is volt vagy az elmaradt neked utolsó válaszoló?
2021. febr. 10. 18:54
17/19 anonim válasza:
Igen, volt, de hányingerem is volt közben, de mivel amúgy sosem szokott, ezért gyanakodtam, hogy valami nem oké....teszt azonnal, ami sajnos pozitív lett, ezért azonnal dokihoz mentem, aki ezt megerősítette és ő mondta azt is, hogy a vérvétel viszont hamarabb, már a 4.héttől kimutatja.
18/19 A kérdező kommentje:
Értem.Eddig nagyon pozitiv voltam de most nagyon megijedtem. 21 vagyok és nem tervezzük a babát,nagyon nem jönne most jól. Ilyen vértesztet a nőgyógyásznál végeznek vagy simán máshol is?
2021. febr. 10. 19:05
19/19 anonim válasza:
Ír neked beutalót vérvételre, ha megmondod, hogy teszteltél, de az negatív lett, te viszont szeretnél megnyugodni.
Persze meg is vizsgál azért, de pl. az 5.héten max a petezsák látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!