Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy két héttel az esemény utáni tabletta beszedése után is hányingerem van?
Hogy értsd?? Mondjuk úgy, hogy lehetséges, hogy nem a tablettától vagy rosszul. Lehet valamiféle vírus is akár. Vagy valami hosszabban elhúzódó gyomorrontás.
Hány éves vagy egyébként? Ez azért nem agysebészet.
Nem akarlak megijeszteni, de valószínűleg nem hatott a tabletta, csak még korai volt a teszt, azért lett negatív a teszt.
A menstruáció ilyenkor még simán megjöhet.
Viszont vérből már kimutatható, ezért azonnal menj dokihoz!
Két tesztet is csináltam,egy nagyon érzékeny 10-es tesztet a menstruációm előtti napon és utána is pár nappal és mindkettő negativ lett.Valamelyiknek már ki kellett volna mutatnia. Közben
volt mestruációm,élénk piros és kb ugyanolyan, mint máskor .Nem gondolom,hogy terhes lennék,de ez a hányinger nagyon stresszel. Dokinál már látható lenne,ha az vagyok?
Nem olyan ritka dolog hogy hetekkel utánna is jelentkezik hányinger(olyan hormonlöket hogy hónapokra elszúrhatja a ciklusod), de teljesen mástól is lehet.
De én egy dokit azért megkérdeznék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!