Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek ha a barátom a fenekembe élvez?
Figyelt kérdés
Azért csináljuk fenékbe, mert ő azt mondta így nem lehetek terhes. Én egy kicsit bizonytalan vagyok mert a havi bajom négy napot késik. Mi a véleményetek?2021. febr. 2. 07:18
21/32 anonim válasza:
Ne etessétek már a trollt! (Legalábbis nagyon, nagyon remélem, hogy kamu ez a kérdés)
Ha nem, akkor az iszonyatos sötétségre utal, és arra, hogy neked még nem kéne szexuális életet élned.
Ettől függetlenül nem kéne ilyen ronda dolgokat írni neki, nem biztos, hogy tehet róla, hogy ilyen tudatlan.
Kérdező! Olvass utána a témának, hogyan működik a dolog!
(Továbbra is reménykedem, hogy a kérdés csak kitaláció)
22/32 anonim válasza:
Ha nem folyik át akkor nem.
Mi mondjuk 30 évesek vagyunk de 3 év alatt még nem lett terhes a barátnőm az anál szex miatt.
23/32 anonim válasza:
Nem akarom elhinni, hogy a mintegy 250 millió hímivarsejt közül pont te értél célba...
25/32 anonim válasza:
Én több mint 4 éve így vedekezem és nincs semmi gond
17/l
26/32 anonim válasza:
25-ös: 13 éves korod óta análozol?
27/32 anonim válasza:
Hat így jön ki a matek nem? De moert nem privatban írsz neki ?
28/32 anonim válasza:
Kicsit hosszú lesz az út az anyaméhig
29/32 anonim válasza:
Sajnos igen! Így fogannak meg a szaros Pisták!🤣😢😱
Milyen suliba jártál? Felsős vagy már?
30/32 anonim válasza:
Jöhetne nekem is egy ilyen lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!