Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elkezdeni a fog.gátlót. Szokott magas lenni a vérnyomásom, és az van ráírva, hogy akinek magas az nem szedheti. Lehet bajom tőle? Mit tegyek?
Nézd szerintem is menj el Dokihoz. Amúgy tudom ajánlani a hüvelygyűrűt lehet azzal jobban jársz. :)Hasonló elven működik mint a tabi. Majd nézz utána.
pixpix
Valószínüleg volt orvosnál, merthogy már ott van nála a tabi, tehát valaki felírta neki.
Azt érzem, hogy bizony ez az orvos nem vizsgált meg (mintahogy a 99% nem is teszi) rádnéz, elő van neki írva miket írhat fel és ebből felírt egyet. (Ne pontozzatok le tényleg így működik, a dokiknak meg van kötve a keze, hogy mely gyógyszerekből dolgozhat, mégha az nem is jó a betegnek...sajnos ez van..) Ezért van az, hogy ha jobban körülnézel a mostani foggátlók: Yasminelle,Mercilon,Hüvelygyűrű, meg max Lyndinette20 és ennyi... 1-2 kósza még esetleg. és sajna nagyon kevés embert vizsgálnak meg előtte...
Menj el egy orvoshoz, aki megvizsgál! Ebben az esetben tényleg kényes lehet elkezdeni, nehogy úgy járj, mint én. Amit paffra vághatott a foggátló a szervezetemben, azt mind megtette :oS NEM VAGYOK EGYEDÜL!!!
Sok szerencsét!
Szerintem mindeképpen magán rendelésre menj, és ott foglalkoznak is veled. Amikor először felírják a gyógyszert elvileg teljes vérkép és vizelet vizsgálat kellene. Plusz meg kéne kérdezie, hogy a családodban fordult-e elő trombózis, infarktus, stb., ezután írhatná fel a tablettát. Nekem szerencsém volt, mert magánrendelésre mentem, és ezeket meg is tette a doki.
Barátnőm bement a kórházba a nőgyógyászatra, minden vizsgálat nélkül (!) felírták neki a fogamzásgátlót. 17 évesen tüdő embóliát kapott tőle.
Szerintem ez elkerülhető, ha rendesek kivizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!