Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a legjobb fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
A legalacsonyabb hormontartalmú.
2010. aug. 16. 00:49
 1/8 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz, majd ő megmondja. mindenkinek más a legjobb...
2010. aug. 16. 00:50
 2/8 anonim ***** válasza:
a maiak már alacsonyak.. yasminelle, mercilon, yaz.
2010. aug. 16. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
ne szexelj
2010. aug. 16. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
yadine, yasminelle és az újabbnak számítóak alacsonyak, de nem csak ettől függ, hogy milyet kapsz. A dokid több tényezőt is figyelembe vesz, miután megvizsgált.
2010. aug. 16. 00:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Az én dokim már felírt 3-at,de egyik sem volt jó...Ja és nem a szex miatt kell gyökér,menstruációs problémámra csak a tabletta hat,semilyen görcsoldó nem használ,de sajnos eddig mind3tól amit szedtem hánytam:S Ezért kérdezem melyik a legjobb.
2010. aug. 16. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
ja és az egyik a yasminelle volt,másik a mercilon,3.ra nem emlékszem. Mindtől hánytam sajnos.
2010. aug. 16. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy "legjobb" ezt értsd már meg! mindenkinek más a jó, lehet, hogy amitől te okádsz más él és virul.

mellesleg az sem biztos, hogy az alacsony hormontartalom garantálja, hogy "jó". Én Lindynettet szedek, ami az egyik létező legalacsonyabb (ennél alacsonyabb nincs is) de szar nekem, váltani is fogok. a régi gyógyszerem 2x akkora hormontartalmú volt, de ezerszer jobb volt NEKEM. érted már??

2010. aug. 16. 20:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,de kultúráltan is lehet véleményt nyilvánítani,nem muszáj megmutatni,hogy mekkora paraszt vagy:)
2010. aug. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!