Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2013-ban lejárt óvszert még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2013-ban lejárt óvszert még lehet használni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogyha nem szakad ki akkor elvileg jól működött, nem? :D
2021. jan. 28. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben én csak szopatnék benne.
2021. jan. 28. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
töltsd meg vízzel, és dobálózzatok vele a haverjaiddal
2021. jan. 28. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Szopatni csak anélkül.

De a végén telelőni esélyes-e a gumit.. azt nem tudom, hogy vajon mikro repedések vannak -e rajta, vagy csak könnyebben tud elszakadni?

2021. jan. 28. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet használni - lufifújásra. Azért van a szavatossági idő, mert addig garantált a szakítószilárdsága, rugalmassága. Leggyakrabban a csomagolás "ereszt el" és a kiszáradt óvszer szinte azonnal szakad.

Az óvszeren egyébként nincsenem "mikrorepedések" ha szakad, akkor biz' az szakad teljesen. Szóval ha megúsztad akkor mondhatsz egy imát, de elég felelőtlenek voltatok már bocs. Pár száz Ft-ért kockáztattatok...

2021. jan. 28. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem érdemes. Azt nem értem, hogy az ilyen kérdések miért mindig szex UTÁN születnek.
2021. jan. 28. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
en a helyedben vennek ujat
2021. jan. 28. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mert lesorvasztja a dákódat...
2021. jan. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!