Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használja valaki a szimptotermális fogamzásgátlási módszert?
A párom most akkor tényleg belém élvezhet??
Oké, szóval előzmények:
Sziasztok!
Én épp most vezetem az első cikluslapomat, eddig minden jól megy, kb. tankönyvi mind a hőgörbém, mind a nyáktünetem alakulása, pár naponta még a méhnyakamat is kitapintom, csak kíváncsiság és megerősítés kedvéért azzal is minden rendben van.
Én tankönyvből tanultam meg a módszert, ami azt jelenti, hogy én értem, hogy mi történik, értem, hogy biológiailag miért nem lehetséges a fogantatás nyák és a hő kiértékelése után, csak éppen... az hogy tankönyvből tanultam, nem pedig egy tanfolyamon, annyit jelent hogy nem beszéltem mással aki használja ezt a módszert.
Tehát tudom, hogy miért működik ez fogamzásgátlási módszernek, csak éppen elhinni olyan nehéz, hogy "ilyen tényleg vaaaaaan? :O "
Szóval csak úgy érdeklődnék, hogy van-e közöttetek olyan aki alkalmazza ezt a módszert és a terméketlen időszakban valóban nem okozhat-e problémát ha a párom belém élvez?
Igazából csak emberi véleményeket szeretnék hallani erről:)
Köszönöm a válaszokat!
Tankönyvi 28 napos a ciklusom.
Ennek ellenére egyik gyerekem a menstruáció utolsó napján fogant. A másik meg a 22-24 ciklusnap között. Elvileg egyik időpontban sem lehet teherbe esni.
Ha nem akartok gyereket, akkor tabletta vagy óvszer. Ha nagyon nem, akkor egyszerre a kettő. Ha meg nem gond, ha becsúszik, csináljátok élesben.
Igen. Sokkal több embernek kellene ismernie ezt a módszert. Igazából ez a természet rendje, amit az okos nőgyógyászok megfigyeltek, és kifejlesztették, hogy hogyan lehet teherbeesés elkerülésére használni.
Szomorú, hogy kevés ember ismeri a saját testét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!