Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estelle fogamzásgátló szedése mellett ez normális?
Sziasztok!
Ebben a hónapban kezdtem el szedni az Estelle fogamzásgátlót. Semmi probléma nem volt a tizedik napig. Utána elkezdett pecsételő vérzésem lenni ami egyre erősebb. Már csak négy tabletta van hátra a levélből. Olyan erős a vérzés mintha a menstruációm második napja lenne. Régebben évekig szedtem másik típusú fogamzásgátló tablettát. Azokkal nem volt semmi problémám.
Abbahagyjam most a szedését vagy folytassam? Tapasztalt már valaki ilyet?
Szia! Velem is ez volt az Iamna fogamzásgátlóval. Bár én egész végig véreztem az első hónapban. Én is nagyon megijedtem, végig néztem az egész gyakori kérdéseket :D. Aztán a második hónapban már minden okés volt. Szerintem semmi komoly. De azt hiszem a betegtájékoztatóban is van erről szó.
Amúgy a menstruációd hányadik napján kezdted el szedni?
A lényeg, hogy nem kell parázni. Ha a második hónapban is vérzel még eléggé, akkor felkeresnék a helyedben egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!