Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátló vált be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátló vált be nektek legjobban?

Figyelt kérdés

Így szeretnénk a barátommal védekezni, már megvolt a vérvétel is, nincs semmi hormongondom.

Viszont előfordul néha enyhe pattanásosság és olvastam, hogy a foggátlók ezen is segíthetnek.

Akiknek szintén volt ilyen, segített a tabletta ezen is? Nektek melyik vált be legjobban?

(Lebeszélő válaszokat, meg tanácsokat nem kérek, aki ír, kérem, hogy a kérdésre válaszoljon. Köszönöm!)

2021. jan. 25. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Én Jangee-t szedek már egy jóideje.

Alacsony hormontartalmú. Meg vagyok vele elégedve, nincs mellékhatása. Nem híztam tőle. Menstruációs görcseimet szinte teljesen megszűntette. Elég csúnya pattanásaim voltak mielőtt elkezdtem szedni, utána fokozatosan kitisztult az arcom.

De mindenkinek más a szervezete, így nem garancia, hogy neked is ez lenne a megfelelő.

2021. jan. 26. 04:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Missee fogamzásgátlót szedek. Semmi panaszom nincs rá.
2021. jan. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!