Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobban bevált fogamzásgátló módszer?
Mik a tapasztalatok,melyik módszer a legjobban bevált, és valóban hatásos? Elkezdtem nemrég fogamzásgátló tablettát szedni,de nagyon ellene vagyok,hogy a szervezetem,a hormonjaimat befolyásoljam,azonban azért kezdtem el,mert 100%-ra szeretnék menni. Sajnos az óvszer nem vált be,mert elszakad,nem bírja,kb 3-at kell használni egy alkalommal,ami nem is kènyelmes, és kellemetlen cserèlgetni. A pharmatexről azt hallottam, hormonmentes, és a perl indexe is alacsony. Ezzel van tapasztalatotok,esetleg mi vált be nektek legjobban? Még a pesszárium,amin gondolkozom, bár bem kényelmes :(. Le szeretném tenni a tablettát, így nagyon megköszönöm,ha írtok tapasztalatot,vèlemènyt, esetleg a tablettával való tapasztalatokat megosztanátok. Köszönöm :)
21/L
Pharmatexet és egyéb spermicid készítményt ne használj önállóan csak magagában, csak más módszerrel kombináltan (pl. pesszáriummal). Ettől még érdemes otthon egy tubussal tartani az óvszeres "balesetek" esetére.
A legbiztosabb az óvszer... megfelelő méret, megfelelően felvéve, s nem szakad ki olyan könnyen.
A második legbiztosabb módszer a hormonális készítmények (gyűrű, tabi) - s szó se róla amúgy úgy élvezetesebb is a szex :) viszont neked kell döntened akarod-e szedni vagy sem, ezt mi nem mondhatjuk meg helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!