Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jol veszi be az ember a fogamzasgatlot akkor is ved egy honap utan?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 20:40
1/13 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy “nem jól”?
Nem rendszeresen?
2/13 A kérdező kommentje:
Elso szemet nem akkor mikor megjon es bekene hanem mondjuk a 6.ciklusban
2021. jan. 18. 20:52
3/13 anonim válasza:
Akkor kell bevenni az első szemet, amikor megjön. Biztos rá van írva a betegtájékoztatóra és az orvos is tud segíteni, ha kérdésed van.
4/13 A kérdező kommentje:
Uristen🤦♀️De nem az volt a kerdes mar megint .. hogy mikor kell bevenni!
Hanem hogyha maskor veszi be az ember akkor mikor ved?
2021. jan. 19. 12:21
5/13 anonim válasza:
Úgy emlékszem , hogy egy -két hét alatt kialakul a védelem . De figyelj , hogy ne legyenek pecsételővérzések a szedés alatt .
6/13 A kérdező kommentje:
Es ha nincs pecsetelo akkor jot jelent?
2021. jan. 19. 15:53
7/13 anonim válasza:
Igen, nekem azt mondta az orvos, hogy akkor tuti,hogy véd :). Azért is kell majd Ezt figyelni, amikor pl antibiotikumot szedsz majd, mert némelyik gyengíti a hatását, és ezt fogja jelenteni a pecsetelo vérzés.
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor koszonom!
Mert en legelsonek a ciklusom kb 6.napjan vettem be kb ,es nem volt pecsetelom most hetnap szunetben vagyok nem tudom hogy merjuk e mar csinalni gumi nelkul:/
2021. jan. 19. 21:09
9/13 A kérdező kommentje:
Meg ugy voltam vele meg varom meg megint megjon es elkezdem szedni es utanna,de szerinted lehetne mar most is?
2021. jan. 19. 21:11
10/13 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor már végig szedtél egy levelet, ha a hét napos szünetben vagy. Védve vagy már. Ha letelik a hét nap, folytasd az új levéllel. (Nekem 21 napos volt és hét nap szünet, majd megint 21 nap gyógyszer szedés és így tovább).
(A hét nap alatt meg kell majd jönni valamikor).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!