Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelytablettáról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelytablettáról vélemény?

Figyelt kérdés

Óvszer kilőve, fogamzásgátló kilőve.

Maradnak a spermicid termékek.

Pharmatex hüvelytablettáról olvasgattam már jó pár dolgot és azt írják hogy tiszta rossz, csíp éget, és teherbe estek sokan tőle.

de kérdezem én hogyha a tabletta mellett még megszakításos módszerrel is csináljuk azt már úgy 99%-osan véd nem igaz?

Vagy nyugodtam elmehetek barátnőmben ha használjuk a hüvelytablettát?

barátnőm elég síkos, nedves közben, szinte csöpög, így lehet hogy nem is csípna neki a szer?

gyereket nem szeretnénk.

2010. aug. 13. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Közel nem véd 99%-osan a hüvelytabletta! Nála már csak a megszakítás és naptármódszer rosszabb.

Még megszakítással együtt sem ajánlom senkinek!Amiket olvastál róla valóban igazak,tényleg teherbe lehet esni mellette.

Az pedig,hogy csípni fog-e elég egyénfüggő.Erről több eltérő véleményt hallottam már.

2010. aug. 13. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt mondom, hogy, ameddig még kezdők vagytok spermicid téren, akkor mindenképpen használjatok mellé megszakítást. És hiába vagytok felnőtt emberek, a spermicides védekezéshez érteni kell, mikor hogy mennyit hová, nagyon pontosan be kell tartani az előírásokat és még sorolhatnám. Nem mindenkinél vált ki égető és csípő érzést, van akinél például tökéletes. Én nem a fogamzásgátlás, hanem a teherbeesés témakörben kérdeztem rá a pharmatexre, ahol csupa jókat írtak róla tapasztalt, felnőtt emberek, az ő véleményük érdekelt főként. Próbáljátok ki, de én tényleg használnék mellé megszakítást. Egyébként a gyógyszerészeket nyugodtan megkérdezheted én is nyaggatom őket néha és mindig készségesen válaszolnak, főleg a férfiak :)
2010. aug. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!