Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szedem rendszeresen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szedem rendszeresen a fogamzásgátló tablettát nem lehet baj abból ha a fiú a lányba élvez bele?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek meg, még nem vagyok jártas ebben a témában és biztosra szeretném tudni mekkora védelmet nyújt a tabletta, leszámítva a fertőzést.
2021. jan. 1. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Az orvos mindent elmond. Meg egyébként már szánalmat érzek ilyenkor, hogy nem az az első hogy beírod keresőbe. Ide akkor írj kérdést ha nem találsz neten semmit röla. FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA HATÁSAI 60000 TALÁLAT. Válogass
2021. jan. 1. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Férfiként remélem megengeded hogy hozzászóljak, mert a másik oldalról van tapasztalatom. Életemben kb 7-8 lányba élveztem bele szerintem biztosan több mint 2000 alkalommal, akik szedtek tabit. (Volt közte több éves kapcsolat akivel ezerszer biztos így csináltuk és nyilván rövidebb dolgok is.) Sosem származott ebből semmi gond, senki nem lett terhes. Igen, potens vagyok, már voltam vizsgálaton, mert max 35 éves koromig tervezek apa lenni és kíváncsi voltam.

29/F

2021. jan. 1. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Baj nem lehet belőle, max 9 hónap múlva gyerek
2021. jan. 1. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szedi, egy szemet se hagy ki és esetleg ha antibiotikumot szed akkor kieg. védezekést hasznàltok, nem lesz semmi gond. 4 éve szedem, imádom ha a párom belém élvez. Sosem volt gond.

Ha nem védene miért szednéd??

26N

2021. jan. 2. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:
fontos,hogy felszívódjon a tabletta, tehát ha beveszed és utána kihányod/erős hasmenésed van, érdemes 1 hétig kiegészítő védekezést alkalmazni (óvszer). ha antibiotikumot szedsz, akkor szintén. de mindent el fog mondani az orvos
2021. jan. 3. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!