Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bevettem az elso szem fogamzasgatlot es elmult a menzeszem akkor vedve vagyok? Azt jelenti hatot?
XDD
Mást nevezel okos tojásnak amikor eleve minden info rajta van a papíron. Nem azért nem írja a lapon, hogy hatodik nap mit kell tenni, mert olyan fun ha egy hülyegyerek stresszel. Hanem mert NEM azon a napon kell elkezdeni és nem véletlenül írja, hogy miért 1-5 nap között kell bevenni az első szemet.
Egy masik kerdesbe irta valaki h az egy nap nem oszt..
1 honap mulva mar biztos vedett leszek!
Te meg itt irod h nem leszek vedett ,,ilyenkor mire gondoljak??
Vannak nőgyógyászok is, akik helyes szedés mellett is javasolják, hogy egy hónapig használj kiegészítő védekezést. Ha ennyivel okosabbnak hiszed magadat, nem értem miért itt kérdezel. Nem helyesen kezdted szedni, ezért nem hat rögtön. Ha utána olvasol a működésének te is látni fogod, hogy miért. A gyógyszer a peteérést gátolja meg. Ha a menstruáció első napján kezded szedni, akkor egy tankönyvi 28 napos ciklusban 2 hét van hátra az ovulációig, és mivel épp menstruálsz, nagy eséllyel el sem indul a folyamat. Ha majdnem egy héttel később veszed be, nem biztos hogy meg tudja gátolni a peteérést.
Olvasd el a betegtájékoztatót és tegyél amit gondolsz. Szerintem nem nagy áldozat egy hónapig gumit használni és biztosra menni. De a te felelősséged és te viseled a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!