Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek mégis késik, aggódhatok?
Figyelt kérdés
3 hónapja szedem a tablettát, eddig mindig rendesen megjött a 2.-3. fehér tablettánál. Tegnap kellett volna, de most nem jött meg. Nem volt hasmenésem, hányni se hánytam, mást gyógyszert se szedtem. Lehetek így terhes?2020. dec. 26. 15:47
1/5 Csicuki válasza:
Tabletta mellett is lehet terhes valaki bár elég alacsony rá az esély ha nagyon aggódsz vegyél egy tesztet. Lehet olyan hogy nem úgy jön meg tablettával együtt ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2/5 anonim válasza:
Nem volt hónap közben pecsételés vagy hasonló?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi
2020. dec. 27. 01:48
4/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok most én is, neked mi történt? Megjött végül?
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó bocsi csak most láttam :) Megjött utána igen, és azóta többször is volt, hogy kitolódott és mondjuk az 5. tablettánál jött meg. Nekem amúgyis rövid a mensim, 3-4 nap annyi, hogy ilyenkor még rövidebb szokott lenni. Szóval nyugi szerintem normális ha pár napot tolódik :)
2021. márc. 13. 15:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!