Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett vagyok már a második levél elkezdése előtti napon?
Amíg ne jön meg a menses, ne kezd el szedni a másodikat, konzultálj orvossal!!De valószinű meg fog jönni.-)
A második levéltől védett vagy,ha rendseen szeded, szerintem nyugodtan lehettek együtt.
Ha viszont félsz még, inkább használjatok még óvszert, és szilveszterkor új év új élet- új szexuális lehetőésgek.-)
Nyugi, szombat még messze van. Nekem vasárnap szokott elfogyni,és csüt megjönni.Van még idő.Olvasd el a betegtájékoztatót!Abban rendesen le van írva.Amúgy ha jól értem pénteken még a következő levél kezdése előtt.Inkább várjatok szilveszterig,mert a fogamzásgátló nem játék.(Én amellett is teherbe estem,pedig rendesen szedtem.)
Türelem orgazmust terem?:)
Az első hozzászóló tévedésben van:P
Ha nem jön meg, akkor is kell folytatnod a gyógyszer szedését.(Pasi létemre tudom!)
Amúgy meg minden fajta fogamzásgátló tabi (ha a menzesz első napján kezdted szedni) már egy hét után is védelmet nyújt.
Orvossal azért nem árt ha megbeszéled...eloszlatná kétségeid.
Szerintem vágjatok bele nyugodtan! Sok sikert!
a válasz a fejedben van!
a pánikolsz akkor is terhes leszel, ha gyógyszert szedsz!!!!
a félelmed erősebb lesz mindennél..
figyeld meg mikor van a tűszőrepedés ez a mensest követő 10-15 nap változó nem standard mindenkinél na ebben az időszakban fokozottabb figyelmet a baba projektre, amúgy a többi nap úgy ahogy biztonságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!