Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az antibiotikumok csak a hasmenés miatt zavarnak be a fogamzásgátló tablettáknál?
Sziasztok!
Roxanelle fogamzásgátló tablettát szedek. Most kaptam 5 db antibiotikum tablettát, amit naponta szednem kell.
Azt tudom, hogy ilyenkor ajánlott kiegészítő védekezést alkalmazni.
A kérdésem az lenne, hogy ez most kizárólag a hasmenés miatt van (ergo ha odafigyelek, szedem a probiotikumot és tudatosan étkezem) akkor ez elhagyható, vagy maga az antibiotikum miatt is ajánlott pluszban védekezni?
Köszönöm :)
Illetve ha atnribiotikumot szedsz, akkor az lentről is megöli a jó baktériumokat, így ilyenkor nagyobb esély van a fertőzésre, mert felborul lent a hüvelyflorád.
Nekem ilyenkor az orvosok az szokták javasolni, hogy antibiotikum alatt ne is legyen együtt a párommal, mondjuk én hajlamodabb is vagyok a fertőzésekre, úgyhogy erre nagyon oda kell figyelnem, de azért ti is óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!