Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni-kérdések?
Sziasztok! Mindig nagyon odafigyelünk, ma mégis úgy alakult, hogy életemben először eseményutánit kellett bevennem. (Igen, láttam ma több ilyen kérdés is kiírásra került, egyik sem én voltam)
Szóval természetesen elolvastam a betegtájékoztatót, netes forrásokat stb.. de érdekelne pár személyes tapasztalat esetleg, és hogy mik az esélyeim...
A “baleset” után kb 10–12 órával vettem be a tablettát. A menstruációm 3 napja múlt el. Mekkora eséllyel használ? Nagyon izgulok..
Illetve olvastam a mellékhatásokat, azok mikortól várhatóak? Már most olyan, mint amikor mensi előtt görcsölget a hasam, de lehet csak a stressz(?)
Illetve mikor lenne érdemes tesztet csinálnom? Ha mondjuk a következő menzeszem rendesen megjön akkor is csináljak biztos ami biztos?
Bevallom nagyon félek, nagyon távol állok még a családalapítástól. Szerintetek van rá esély, hogy hat a tabletta és nem lesz baj? Sok olyat is olvastam akinek nem használt..
Szia!
Szerintem nyugodj meg kicsit, mert több okból is rendben lesz a dolog valószínűleg.
1. mensi után 3 nappal kicsi az esély terhességre
2. esemény utánitól függ, meddig hatásos, de 12 órán belül az összes működik
:) szóval duplán jól állsz.
A görcsök/mellékhatások a tabletta bevétele után jelentkeznek, és (nekem) a következő mensi után már minden ugyanolyan volt, mint "régen".
Tesztet 2 héttel az együttlét után érdemes csinálni, mármint a drogériásat. Általában az a legkorábbi, amit ki tudnak mutatni.
Remélem segítettem. Kérdezz nyugodtan :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!