Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan vegyem rá Anyukámat és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá Anyukámat és ki mit tapasztalt a gyógyszerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szeretnék gyógyszert szedni,de anyukám nagyon ellenzi a dolgot és azt mondja,hogy ott a gumi és használjuk azt!Hogyan vegyem rá,hogy az jobb lenne?

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy mit gondoltok a fogamzásgátlókról,mert elég sok rossz véleményt olvastam róla(itt),hogy miért is nem jó meg,hogy meddőséget okozhat és hasonlók!Nektek mi a véleményetek?Előre is köszönöm a válaszokat!

2008. nov. 30. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Utolsóval egyetértek. Vicces, h itt mindenki sokkal érettebb a koránál. Aki ilyen érett nagylány, az miért nem megy el és íratja fel a gyógyszert? A nőgyógyász nem harap, és gyanítom, anyukád sem :)
2008. dec. 1. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Én csak a tabi mellett tudok voksolni! Én teljesen rendben vagyok tőle, semmi bajom! Az pedig a legnagyobb butaság, hogy meddőséget és rákot okoz! Épp ellenkezőleg!

Én azt tudom javasolni, hogy beszéld meg anyukáddal, hogy te nem bízol az óvszerben (egyébként én sem, rengeteg a hibaszázaléka) és szeretnéd biztonságban érezni magad, és erre a tabletta a legmegfelelőbb védekezési mód! Ne engedélyt kérj, hanem csak tájékoztasd arról, hogy te szedni fogod! Ha teszik, ha nem (persze nem ilyen nyíltan).Egy jó ideje már együtt vagytok a barátoddal, nem is értem, hogy bírtátok eddig óvszerrel!

2008. dec. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!