Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ejakulálás utáni szex? (részle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ejakulálás utáni szex? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretkeztünk és én előbb elmentem mint ő.(természetesen gumiba)aztán mondta hogy neki ugy jobb ha nincs rajtam a gumi,ekkor levettem megmostam a jancsikát :) kinyomtam belőle ami még benne maradt és tovább folytattuk a szexet.Na de olvastam, hogy a húgyvezetékben még maradhatnak spermiumok amit persze nem tudok kimosni teljesen.A kérdésem az hogy mennyi az esélye annak,hogy beléjutott valamennyi és teherbe ejtse ?
2010. aug. 11. 23:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

sok mindentől függ, h mennyi az esélye.. de elég nagy. nem szabad gumi nelkul csinalni, ha a lany nem szed tablettát. holnap rohanjatok szépen a gyógyszertárba 72 órás tablettáért, és ha a csajnak jobb gumi belkul, akkor:

1. szedjen tablettát

2. vállalja, h akár az 1. kockázatos aktus után teherbeesik, és rohanhattok abortuszra, ami kb. 30000 ft.

2010. aug. 11. 23:48
 2/15 anonim ***** válasza:

50-50%. Vagy igen vagy nem.

Ez valahogy felfoghatatlan hogy gyerek vagy védekezés vagy mi?

2010. aug. 11. 23:48
 3/15 anonim ***** válasza:
50-50% vagy igen, vagy nem. Ez kiderül pár hét mulva
2010. aug. 11. 23:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Jajmá , elotte már elmentem gumiba , és utánna csináltuk mégegyszer ugy hogy megmostam a szerszámomat és már nem ment el benne.
2010. aug. 11. 23:50
 5/15 A kérdező kommentje:
terhes vagyok vele egyutt nagy stíl akkor leszel te a keresztapja ?
2010. aug. 11. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Annyit kell csinálni, hogy miután leveszed a gumit, hugyozol egyet, így kijön a még bent maradt ondó és aztán mehetsz vissza a párodhoz.
2010. aug. 11. 23:55
 7/15 anonim ***** válasza:
utolsó, ekkora baromságot ne mondj már :D minden menetnél új gumi kell, kivéve, ha nem akartok gyereket. ezt olyan nehéz megérteni? a pisilés még nem fogamzásgátlás!!!
2010. aug. 11. 23:56
 8/15 anonim ***** válasza:
mind1, ha nem is mész el benne, előváladék termelődik minden merevedésnél, márpedig lankadt farokkal aligha kufircoltatok, ugyh igen, lehet terhes.
2010. aug. 12. 00:08
 9/15 A kérdező kommentje:

hát egen de az elováladékban lévő spermiumok száma elég alacsony mivel a nem herékben termelodik hanem a prosztatában hogy sikosítsa, de a lényeg hogy lehet terhes csak kicsi a valószínűsége köszöm a válaszokat

holnap megyek bevásárolni a gyógyszetárba és asszem áttérük tablettára

2010. aug. 12. 00:13
 10/15 anonim ***** válasza:
ahamm.. annyira " kicsi ", h nekem már nem 1 barátnőm ment abortuszra, mert " kicsi " volt az esély.
2010. aug. 12. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!