Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem köttettem el magam, a csajom meg nem hajlandó tabit szedni akkor mi van?
Hihetetlen hogy mennyire nem veszed figyelembe a barátnődet csak a saját igényeidet.
Egyetértek az előző hozzászólóval...
Úr Isten de bunkó vagy... én is kiraknálak rögtön...
Amúgy a tabinak nem csak ez lehet a mellékhatása hanem rengeteg minden más: pajzsmirigy alul/túlműködés, PCOS, IR, cukorbetegség, visszér kialakulása, trombózis (agyi, mélyvénás), tüdőembólia, hízás, hangulatingadozások, depresszió, pánikrohamok, dühkitörések, mellnövekedés (akár 2 kosárméret), hajhullás, pattanások, halál, emlődaganat, vérrögök kialakulása, hormonháztartás teljes feborulása, májdaganat, hüvelyi fertőzések, gomba, gyulladások, szárazság, libidócsökkenés, daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata nő.....tovább nem folytatom
Van aki nem is szedhet, ha Leiden mutációja van, bármilyen daganatos megbetegedése van/volt, autoimmun betegségek közül sok kizárás, gyógyszerek...
Ahhoz külön gratulálok, hogy az összes eddigi csajodat ráállítottad erre a sz*rra, legyél nagyon büszke magadra...
Ahaa értem, hozzád nem nyúl senki, nehogy elrontson valamit, de a barátnőd hormonháztartását meg nyugodt szívvel felborítanád...gratulálok...
Ha NEKED nem jó a gumi, de TE nem kötteted el magad, ő meg nem szed tabit, teljesen jogosan, akkor NEKED kéne megoldani valahogy mivel a megszakítás nem védekezés.
Szakíts vele, vagy húzz gumit vagy köttesd el magad, de ne beszéld rá ezt a szerencsétlen lányt is a tabira, ha komolyan veszélyes rá nézve!
A pesszárium, méhszájsapka, női óvszer hatékonyságát meg inkább hagyjuk...
Másodikkal értek egyet.
Ha elköttetni nem akarod magad és gumit sem húzol, de a barátnődtől elvárod, hogy fogamzásgátlót szedjen az orvosi ellenjavallat dacára, akkor te még nagyon kisfiú vagy a szexhez.
Nagyon remelem hogy ez egy troll kerdes. Amugy egyszer olvasd mar el a betegtajekoztatot milyen mellekhatasai vannak/lehetnek a tabinak.
Nekem eddig volt migren, folyamatos fajdalmas mellfeszules, hangulatingadozas, szaraz huvely, illetve a gyakoribb fertőzések es a libido csökkenése miatt alig volt szex.
Egyébként tessek utánanézni milyen opciók vannak pl spirál, pharmatex kúp de ilyen suttyónak mint te nem tenném meg ezt se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!