Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nov. 4.en fekudtunk le a baratommal es belem elvezett. Mar nagyjabol 3 honapja szedek Dienille fogamzasgatlo tablettat, es a menstruaciom mindig pontosan a 3. tabletta nelkuli napon jott meg, most viszont nem erzem a szokasos menstruacio elotti tuneteket, ezert felek, hogy terhes lehetek. Mindig ugyanabban az idopontban szedtem a tablettat, nem hanytam ki es nem kombinaltam semmilyen mas gyogyszerrel. Szerintetek van okom felni vagy csak paranoias vagyok?

2020. nov. 20. 16:02
 1/9 anonim válasza:
48%
Lehetsz!
2020. nov. 20. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, csinalj tesztet.
2020. nov. 20. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
És mennyire vagy a menstruáció várt napjától? Előtte vagy utána? Ha 1-2 napot késik, még kár aggódni (persze úgyis fogsz), de az belefér. A 3. napon már csinálj tesztet. (Az előtt úgyse ér semmit a teszt)
2020. nov. 20. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Ma kene megjonnie, de elotte altalaban enyhe hasfajasom van. Most nem igazan tudom eldonteni hogy az idegeskedessel gatolom vagy valami gaz van. Tudom, hogy meg siman megjohet, de nagyon aggodos tipus vagyok
2020. nov. 20. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jon meg a szunet/placebo alatt vegyel tesztet. A fogamzásgátlók 99% feletti védelmet nyújtanak.
2020. nov. 20. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, ilyenkor nehéz nem aggódni. De gyógyszer mellett kicsi az esélye annak, hogy teherbe ess, valószínűbb, hogy akármi miatt most máshogy, vagy máskor jön meg. Ha tényleg késik 1-2 napnál többet, akkor biztos ami biztos nem árt tesztelni egyet, mert kizárni sem lehet azért.

Teljesen érthető, hogy idegeskedsz, ilyenkor minden nő (lány) ideges, ez ellen úgyse tudsz tenni, de valószínűleg az idegesség a legrosszabb, ami most történik veled :)

2020. nov. 20. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt a tabletta bevételtől számított 3 órán belül hányás/hasmenés? Mert ha volt, és nem szedtél be még egy tabit,az baj lehet.
2020. nov. 20. 17:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi hasmenes, se hanyas, szoval fel kellett szivodnia a tablettanak normalisan azok alapjan, amiket olvastam.
2020. nov. 20. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

"most viszont nem erzem a szokasos menstruacio elotti tuneteket"

Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Amit szedsz, kikapcsolja a ciklusodat, ezáltal nincs menstruációd sem, csak hormonmegvonásos vérzésed. A hormonmegvonásos vérzés egyrészt nem visel meg annyira, másrészt nincs is fog olyan mennyiségben kijönni belőled, mint normál mensinél. Ne aggódj.

2020. nov. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!