Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Sziasztok!
Nov. 4.en fekudtunk le a baratommal es belem elvezett. Mar nagyjabol 3 honapja szedek Dienille fogamzasgatlo tablettat, es a menstruaciom mindig pontosan a 3. tabletta nelkuli napon jott meg, most viszont nem erzem a szokasos menstruacio elotti tuneteket, ezert felek, hogy terhes lehetek. Mindig ugyanabban az idopontban szedtem a tablettat, nem hanytam ki es nem kombinaltam semmilyen mas gyogyszerrel. Szerintetek van okom felni vagy csak paranoias vagyok?
Tudom, ilyenkor nehéz nem aggódni. De gyógyszer mellett kicsi az esélye annak, hogy teherbe ess, valószínűbb, hogy akármi miatt most máshogy, vagy máskor jön meg. Ha tényleg késik 1-2 napnál többet, akkor biztos ami biztos nem árt tesztelni egyet, mert kizárni sem lehet azért.
Teljesen érthető, hogy idegeskedsz, ilyenkor minden nő (lány) ideges, ez ellen úgyse tudsz tenni, de valószínűleg az idegesség a legrosszabb, ami most történik veled :)
"most viszont nem erzem a szokasos menstruacio elotti tuneteket"
Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Amit szedsz, kikapcsolja a ciklusodat, ezáltal nincs menstruációd sem, csak hormonmegvonásos vérzésed. A hormonmegvonásos vérzés egyrészt nem visel meg annyira, másrészt nincs is fog olyan mennyiségben kijönni belőled, mint normál mensinél. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!