Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rézgyöngyről szeretnék tapasztalatokat hallani. Bevált? Mennyi ideje van fent? Változott a menzeszed, milyen irányban? Gyulladt be, lökődött le?
Szültél már? Hány éves vagy? Ki, hol, mennyiért rakta fel? Menzesz alatt tették fel? Bódításra vagy fájdalomcsillapításra volt szükség/ igény? Meg vagy vele elégedve?
Ha valakinek más hormonmentes spirállal van tapasztalata, kérem ő is írja meg! Köszönöm!
#1-es vagyok. Vegyesek a tapasztalataim.
Pozitívumok:
-nem lettem terhes
-nincs az a rettenetes migrénes fejfájásom, mint a fogamzásgátlónál
-NEM KELL VELE FOGLALKOZNI!!! Hu ez annyira jó érzés, nincs elfelejtett tabi, kiszáradt óvszer, egyszerűen fel van téve és ennyi, véd is
-nagyobb a libidóm, mint tabi mellett
-nem kell gondolkodni, hogy ez vagy az a gyógyszer (antibiotikum) gyengíti-e a hatását, mint a tabinál
Negatívumok:
-hosszabb a mensim (alapból 7 nap, tabinál 5 volt, most 9)
-ovulaciós vérezgetés és görcsölés is (eddig ilyen nem volt nekem)
-sajnos nem mertem menstruációs kelyhet használni vele... Megijedtem a horrorisztikus történetektől, hogy a vákuum leszippantja a gyöngyöt... Így marad a tampon
Még egy észrevétel: azóta voltam egy teljesen hétköznapi rákszűrésren az orvosomnál és ultrahangon megnézte, hogy minden rendben a gyönggyel, jó helyen van.
Utolsó utáni dolog: néhány nő írta, hogy a párjuk érzi a kihúzószálat aktus közben, nálunk nincs ilyen probléma, a doktor úr nagyon rövidre vágta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!