Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ha valakinek megjön a havi, akkor biztos hogy nem terhes? Viszont ha 72 órás tablettát beveszek, és ezután 5 napon belül megjön akkor terhes vagyok? - (20-23 nap múlva kellett volna amúgy megjönnie)
A 72 órás tablettát időben bevettem,kb az esemény után 18 órával így időben.
Csak az a furcsa,hogy 5 napon belül jött meg,amikor normális esetben lett volna még 20 nap.
Így nem tudom,hogy ez jelentheti e azt hogy nem vagyok terhes.
+ a havim után történt a "baleset" és ha jól tudom a havi után a legkisebb az esély annak hogy theres vagyok.
Vagy pont fordítva?:S
nem olvastad el az első kérdést???
az esemény utáni tabitól vérezni fogsz...kell vérezned. megtörtént. örülj.
istenemilyen buta embereket...
köszi a válaszokat:)
Igen értem.
Amúgy fiú vagyok,a barátnőm nevében írtam ezeket hogy 1000%ban biztos legyek.
Kiszakadt a gumi sajnos,én meg a fejem már szétstresszelem rajta.Amiben biztos vagyok azt is 100szor megkérdezem ilyenkor.
Még egyszer köszi:)
A 72 órásnak elvileg minden esetben 5-6 napon belül meg kell hoznia egy rövid megvonásos vérzést, ami NEM menstruáció. nekem is így volt, utána csak 2 hónap múlva jött meg igaziból.
nem tudom, mennyire normális ez, hogy nem jelentkezett a vérzés a bnődnél. az aktustól számítva 2 hét múlva végezzen el egy terhességi tesztet, jobbat nem tudok. vagy orvosnál érdeklődni. Hamvas Ferenc doktornak van neten egy kérdezz-felelek rovata, de szerintem ő is azt fogja írni, hogy tesztelni kell 2 hét múlva.
Bocs félreérettem... korán van.
most olvasom, hogy 5 nap múlva volt vérzés. akkor szerintem nincsen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!