Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha óvszer nélkül szeretkezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha óvszer nélkül szeretkezem a párommal, lehetek terhes? 18/l Néha sikerül előbb kivennie.

Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Babakocsi eladó jó áron! Nem lopott.
2020. nov. 4. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez iylen orosz rulett amit játszotok ezen a szinten, csoda hogy eddig nem jött össze.
2020. nov. 5. 00:43
 13/16 lili-anna válasza:
100%
Mellékesen jegyzem meg, hogy gyógyszer mellett is megeshet, hogy becsúszik a baba. Az én kisfiam is például. (25/l)
2020. nov. 6. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
húzzál óvszert, legyen egy kis eszed
2020. nov. 6. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig óvszer nélkül csináltuk. Bíztunk a szaglásomban. A feleségem bőrének az illatából meg tudtam mondani, hogy mikor lehet.

2 gyerekünk van, mindkettő úgy lett, hogy éjjel én már tök álmos voltam, és szóltam is neki, hogy most nem tanácsos. De annyira akarta, hogy nem törődött vele hogy mit mondok, gyakorlatilag "megerőszakolt". Persze nem bántuk, mert szerettünk volna gyereket.

2020. nov. 6. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Ugye tanultátok biológia órán, hogy akkor lehet teherbe esni, amikor a két menstruációs ciklus közepén vagy. Ebben az időben kb. 1 hétig, de azért nem árt az óvatosság.
2020. nov. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!