A párommal úgy 12napja szeretkeztunk és nem védekeztünk . Lehetek e terhes? (Pár nap múlva jönnek a nehéz napok. )
Nem egyértelmű szerinted? Szeretkeztél a pároddal védekezés nélkül. Akik babát szeretnének pont ugyan így csinálják.
Szoval igen persze hogy lehetsz.
Ha nem jön meg a menszeszed majd tesztelj, aztán kiderül hogy sikerült e.
Várd meg hogy késen legalabb 1-2napot és akkor tesztelj.
Csináltál egy tesztet ami pozitív lett majd másnap mikor megnézted negatív volt már?
Attól mert korán tesztelsz még nem lehet pozitív a teszt, ugy tudom azt az eredményt kell figyelembe venni ami időn belüli. Nem tudom milyen fajta tesztet csináltál. De az is lehet hogy a teszt nem volt jó.
Én biztos aggódnék ha nem akarnék babát.
Most nem bántani szeretnélek, de ha ennyire nem akarsz babát és azóta szamolgatod hány nap telt el,miért nem védekeztetek inkább? És most nem kellene aggódnod.
11nap kevés, várd ki a menszeszed kimaradt első napját legalább. Hiába tippelgetünk neked, vagy összejött abbol az alkalomból a baba vagy nem.
Hány nap mulva esedékes a menszeszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!