Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek nagyon kockázatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon kockázatos pont peteérés napján csak óvszerrel védekezni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban hogy teljesen ellentétes véleményünk és felfogásunk van a dolgokról, nincs kedvem oldalakat írni arról, hogy miért védekezek így. Maradjunk ennyiben, hogy másként látjuk a dolgokat, nincs kedvem tovább vitázni.
2010. aug. 10. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó: Fogd már fel, hogy marhára nem az zavar mindkét, hogy te így védekezel. Magasról leszarjuk, mivel írtad, hogy ha lesz baba, akkor lesz és megtartjátok.

De ne kezdd már el azt mondani, hogy menyire hú de jó módszer, és tök biztonságos, mert NEM AZ! Érted?

Örüljél, hogy neked bevált, csak ne tanácsold másnak.

2010. aug. 10. 23:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Pfff.... Most komolyan, honnan a francból veszitek hogy én bárkinek tanácsolom? Írtam egy szóval is hogy ez egy biztosnágos módszer lenne? Biztos hogy nem. Sőt néhány kommentel korábban írtam is hogy nem egy biztonságos módszer. Ha én bárkit is bíztatok valamire, az max az óvszerhasználat, ha valaki kérdezi a véleményem. Engem az sokkal jobban idegesít, hogy a kis parázós tinik fejét telebeszélik hülyeségekkel, és ezért születnek olyan kérdések hogy :"megujjazott,lehetek terhes?""kiszakadt a gumi, de nem ment belém, és már 2. alkalommal veszek be emiatt 72 órásat", vagy "gumival csináltunk,nem élvezett belém,de fáj a hasam, lehetek terhes?" És emiatt a 72 órásat kapkodják be, ha kell ha nem, amivel egy jó időre tönkre is teheti magát, miközben a teherbeesésére annyira minimális esély van, hogy nem éri meg ezzel tönkretenni.
2010. aug. 11. 09:34
 24/26 anonim válasza:
Hát,.......... az óvszerre húzhatsz még egy trakesz belsőt is,............. aztán maj meglátod............
2010. aug. 17. 16:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Húzzál fel 2-ot rogton nem már azon az alapon hogy nembaj ha az eggyik kiszakad az alatta lévo még eggyben van...xD
2010. aug. 17. 18:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 66-os, akit jól lehúztatok. Tegnap beszéltem meg a párommal, hogy nem fogom kihúzni és jön majd a második baba is. Remélem fiam lesz, mert azok értékesebbek.
2010. aug. 18. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!