Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek nagyon kockázatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon kockázatos pont peteérés napján csak óvszerrel védekezni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

15:04! Lehet, hogy jól csináltuk. A fickóim életerősek, kiváló géneket hordoznak. :) A párom is termékeny.

15:53! "66"-os vagyok. Már van egy gyermekünk, akit akartunk és nagyon vártunk. Ha jönne még egy, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy nem ölnénk meg. Kérlek ne magadból indulj ki!

2010. aug. 10. 11:29
 12/26 anonim ***** válasza:
és ez meddig fog ugy menni, h " hopp, jött még 1, nem baj? ". nem magamból indultam ki.. ez eleve lehetetlen volt, ugyanis, én mindig védekezek.
2010. aug. 10. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha nem vetted volna észre, akkor írta hogy már 4 éve így csinálják és semmi nem volt, a gyereket tervezték. Lehet hogy 20 év alatt se lesz baba ezzel a módszerrel. Mi is így csináljuk, igaz még csak 1 éve, de nálunk sem volt gond.
2010. aug. 10. 20:44
 14/26 anonim ***** válasza:
de, képzeld, észrevettem, de attól h pár embernek ekkora baromi nagy mákja van, még nem biztos védekezés.
2010. aug. 10. 20:45
 15/26 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta hogy biztos védekezés lenne. De a kommentelőnek már családja van gyerekkel együtt, ráadásul ha becsúszna se rohannának abortuszra. Innentől kezdve nem értem a problémád.
2010. aug. 10. 20:50
 16/26 anonim ***** válasza:
az, h hülyeség azt állitani, h ez 1 bombabiztos védekezés. és te? te se rohannál abortuszra?
2010. aug. 10. 20:52
 17/26 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 10. 20:55
 18/26 anonim ***** válasza:
akkor meg miért nem lehet normalisan védekezni? ezt nem értem, csak ezt.
2010. aug. 10. 20:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Azért mert a többi védekezési mód sz@r.
2010. aug. 10. 20:58
 20/26 anonim ***** válasza:
te meg mi a francról beszélsz?? mondd, te normális vagy?? sz.r?? és az nem sz.r, h estéről estére kockáztatsz??
2010. aug. 10. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!