Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon kockázatos pont peteérés napján csak óvszerrel védekezni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:28
11/26 anonim válasza:
15:04! Lehet, hogy jól csináltuk. A fickóim életerősek, kiváló géneket hordoznak. :) A párom is termékeny.
15:53! "66"-os vagyok. Már van egy gyermekünk, akit akartunk és nagyon vártunk. Ha jönne még egy, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy nem ölnénk meg. Kérlek ne magadból indulj ki!
12/26 anonim válasza:
és ez meddig fog ugy menni, h " hopp, jött még 1, nem baj? ". nem magamból indultam ki.. ez eleve lehetetlen volt, ugyanis, én mindig védekezek.
13/26 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre, akkor írta hogy már 4 éve így csinálják és semmi nem volt, a gyereket tervezték. Lehet hogy 20 év alatt se lesz baba ezzel a módszerrel. Mi is így csináljuk, igaz még csak 1 éve, de nálunk sem volt gond.
14/26 anonim válasza:
de, képzeld, észrevettem, de attól h pár embernek ekkora baromi nagy mákja van, még nem biztos védekezés.
15/26 anonim válasza:
Senki sem mondta hogy biztos védekezés lenne. De a kommentelőnek már családja van gyerekkel együtt, ráadásul ha becsúszna se rohannának abortuszra. Innentől kezdve nem értem a problémád.
16/26 anonim válasza:
az, h hülyeség azt állitani, h ez 1 bombabiztos védekezés. és te? te se rohannál abortuszra?
18/26 anonim válasza:
akkor meg miért nem lehet normalisan védekezni? ezt nem értem, csak ezt.
19/26 anonim válasza:
Azért mert a többi védekezési mód sz@r.
20/26 anonim válasza:
te meg mi a francról beszélsz?? mondd, te normális vagy?? sz.r?? és az nem sz.r, h estéről estére kockáztatsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!