Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót szedjek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesemvan kérdése:

Milyen fogamzásgátlót szedjek? Még sosem szedtem.

Figyelt kérdés
Még nem szedtem semmilyen tablettát komoly kapcsolatom van és nem szeretnék mindig óvszerrel szeretkezni. Milyen tablettát ajánlotok?
2010. aug. 9. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
olyat szedj amit az orvos felír... w.azzeg
2010. aug. 9. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:

az orvos felír valamilyent és ha nincs mellékhatás marad az valszeg.

ha nem bírod a foggátlót akkor ír gyűrűt vagy marad az ovszer:) de mindenképp doki!!

2010. aug. 9. 12:37
 3/9 A kérdező kommentje:

jólvan wazzeee.

köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 9. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Valóban a nődoki fogja felírni neked, de nagyon nagy különbség nincs már a fogamzásgátló tabik között, általában alacsony hormontartalmúak. Nekem Lindynette 20-at írt fel ránézésre, vizsgálat nélkül.
2010. aug. 9. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért olyan orvoshoz ne menj, aki meg sem vizsgál, meg el sem küld vérvételre...
2010. aug. 9. 15:56
 6/9 anonim válasza:
igen, sztem is vizsgáljon csak meg a doki! engem pl nem vizsgált meg, és naná, h nem lett jó, 4 hónapig bírtam,a ztán kértem másikat
2010. aug. 9. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz!

Vizsgáljon meg!

Küldjön el vérvételre!

Az eredmény után adjon fogigátlót, mert ha nem, akkor van esélye, hogy olyat ad, ami neked pont nem jó. Véreredményből többet tud mondani, látja a hormonok arányát, és akkor megfelelőbbet tud választani.

2010. aug. 10. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ez azért így nem igaz.

Kell a vizsgálat meg a vérvétel, én is ezt mondtam. De attól, hogy kér vérképet, még ugyanúgy hasraütésszerűen ír fel gyógyszert. Ugyanis egy sima vérképből csak a májfunkciókat nézik, hormonokat nem. Hormonokat akkor néznek, ha van vmi gyanú arra, hogy vkinek hormonproblémája van. Pl fokozott szőrösödés, elmaradt menstruáció, rengeteg pattanás stb.

Tehát a vérkép azért kell, hogy megnézzék, rendesen működik-e a májad, mert ha nem, akkor nem szabad fogamzásgátlót szedni. Plusz, ha volt trombózisos a családban, akkor tudnak hajlamot nézni.

2010. aug. 10. 16:18
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. aug. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!