Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a neve annak a fogamzásgátló terméknek, amit a tévében reklámoznak?
Figyelt kérdés
A tévében nem olyan régen reklámoztak (talán még most is) egy fogamzásgátló szert (hiába böngészek a neten utána, nem találom), azzal a jeligével, hogy nem kell a védekezésre összpontosítani, nem gyógyszer (ha jól emlékszem flakonos volt, bár csak egyszer láttam a reklámot). Annak a nevére lennék kíváncsi, ugyanis nem nagyon maradt meg. És még annyi kérdésem lenne, hogy azt hol lehet beszerezni? Kinek mi a véleménye a termékről, próbálta már valaki? Köszönöm a válaszokat!2010. aug. 9. 08:53
2/4 anonim válasza:
pharmatex:S de nem sok jót írnak róla:S nem biztonságos,és kényelmetlen,mert előtte és utána sem szabad fürdeni pár óránát,hogy biztosan hasson-de olvastam olyat is,hogy valaki terhes lett :s
Én maradnék a helyedben a fogamzásgátló tablettáknál!
3/4 anonim válasza:
egyébként gyszertárban recept nélkül kapható!van belőle gél,hüvelytabletta és még valami(asszem).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de igazából nem szeretnék elkezdeni szedni fogamzásgátlót, mert lassan a férjemmel babát szeretnénk, csak ilyen ideiglenes megoldást keresek erre az időre (mert ez most egy elég nehéz időszak nekünk, amit nem részleteznék)... A férjem a gumit nem hajlandó felhúzni, és én sem nagyon kedvelem. A fogamzásgátló bogyót meg ezért nem akarom szedni. De azért köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!